PREDSTAVLJANJE MARIJANA RAČKOG I GORANE HAJDIN SDP-OVIH KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNICU: Grad Vrbovsko živi u jednoj vrsti kaosa a na djelu je samovolja i bahatost – upravo zbog toga moramo svim snagama vratiti vlast


IMGP2521

Marijan Rački kandidat za gradonačelnika i Gorana Hajdin kandidatkinja za dogradonačelnicu Vrbovskog

 

VRBOVSKO – Marijan Rački i Gorana Hajdin SDP-ovi su kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnicu Vrbovskog. Na  prvom javnom predstavljanju o kandidaturi za gradonačelnika Vrbovskog Rački je istaknuo da Grad Vrbovsko živi u jednoj vrsti kaosa jer građani u njemu nemaju nikakav realni utjecaj na odlučivanje. Na djelu je samovolja i bahatost u vođenju Grada i upravo zbog toga zajedno se moramo svim snagama potruditi i vratiti vlast, kazao je Rački zaključivši da Grad Vrbovsko treba promjene te da  vjeruje i da građani Vrbovskog žele promjene a da SDP Vrbovsko želi učiniti ljepšim i boljim mjestom za život svih njegovih građana. Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Gorana Hajdin kazala je da je odluku za ulazak u bitku za Grad donijela jer ne želi, ne može  i neće dozvoliti da mlađe generacije dožive ono što je ona doživjela, da za njih nema prilike za život u Vrbovskom. Naši građani zaslužuju da je Vrbovsko poželjno mjesto za život svih da je grad u kojem će svi imati jednake mogućnosti i prava i u kojem su prioritet građani koji su proteklih godina stavljani u drugi red, poručila je SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Vrbovskog Hajdin. Uz stranačko članstvo, podršku vrbovščanskim kandidatima na predstavljanju dali su stranačke kolege Anđelko Florijan iz Ravne Gore, Petar Mamula i predsjednik Županijske organizacija SDP-a Zlatko Komadina koji je tom prilikom kazao da su ovi kandidati kombinacija iskustva i mladenačkog elana kvalitetna alternativa sadašnjoj vlasti. SDP je u Vrbovskom već imao povjerenje građana što znači da se može i sada treba sve učiniti da se to ponovo dogodi, kazao je Komadina poželivši kandidatima sreću i uspjeh na izborima.

 

IMGP2522

IMGP2526

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

 Kategorije:politika

Oznake:, , , , ,

13 replies

 1. Za vrijeme duuuuuge vladavine uspjesnog nam SDP-a, u Vrbovskom su svi bili “zaposleni” sa obaveznim javljanjem na birou rada cetvrtkom.. Pomagala nam je drzava na sve moguce nacine.. Dobili smo cestitku koja se kratko zove ZBOGOM BUKVANI uzet cemo vam brdsko planinski zakon i tih par kuna sto imate.. Toliko o bahatosti i bezobrazluku.. Jedino sto me jos muci je gospodicna na vratima. Gadna je ta politika kad iz prvog reda dobijes mjesto izmedu dva stoka sa jednom nogom na cesti.. Toliko o dobroj vladavini.. A vidim da ima i puno mladih.. Buducnost je zagarantirana..

 2. Mislim da nije baš pametno starom kokotu preblizu dovoditi mladu piletinu. Kako to kaže drug Zlatko;taj “spoj” iskustva i mladenačkog elana mogao bi iz kuhanih jaja izleći piliće,hm,hm???

 3. Kolko ja znan Marjana sigurno je da će on ostvariti tjesnu i blisku i intenzivnu suradnju sa svojom dogradonačelnicom daleko više nego što je to bilo između Mufića i Dokmanovića i da će uvijek biti spreman ostati do dugo u noć dok se gorući problem ne riješi tako da već sad treba razmišljati o zamjenici dogradonačelnice da se taj teret raspodijeli da mala ne klone.

 4. Samo su Senjari ambiciozni pa se natječu za mjesto gradonačelnika.
  Navodno će se kandidirati još jedan (konobar).
  Pitam se gdje su ostali građani grada Vrbovskog?

 5. Nemojmo zaboraviti Marijana Badela i on je sa Senjskog , a je ste vi Vrbovštani za ništa , a bome i Moravcani i svi ostali .

 6. Hmmmm… Nazvati nekoga “Badelom” spada u kategoriju teškog primitivizma. Isti taj Marijan je gospodin dipl.ing prometnih znanosti, intelektualac i na kraju čovjek. Zaslužuje poštovanje kao i svaki drugi čovjek. Stoga Mehmedpaša bilo bi jako dobro da se izdigneš iznad ovakvih komentara.
  Također je ružno spominjati i konobarsku profesiju, jer to su isto tako ljudi koji krvavo zarađuju svoj kruh, Ambicija svakog čovjeka je da bude netko i nešto , no isto tako je činjenica da su nerealne ambicije srozale ljude u ponor. Teško je očekivati da će doktor znanosti čuvati ovce na livadi,a isto tako da će konobar voditi jedan Grad. Iako u našem društvu sve je moguće. Npr. godinama smo imali “kemičara” na svim mjestima u Gradu. I eto na kraju ga ubila ambicija.
  Još malo i sve ćemo vidjeti, a do tada dostojanstvo, poštovanje i uvažavanje moraju biti prioritet!!

 7. Gorski čovječe,to što je netko dipl.ing nipošto ne znači da je intelektualac.Naročito Prometni fakultet nije neka podloga za intelektualne prinose i dosege.Ali u konkretnom slučaju SDP kandidata svakako jest prednost iznimno iskustvo u vođenju cucka jer to implicira sposobnost vođenja i rukovođenja “šire društvene zajednice” odnosno grada.

 8. Gorski to nije primitivizam kako ti kažeš nego kompliment , a šta se tiče SDP kandidata ipak je naš grad najsigurnije mjesto za življenje u Hrvatskoj dok on noću patrolira po užem centru grada.

 9. Ovi će svim snagama vratiti vlast?
  Ha-na-ha ha.Bolji vic nisam već dugo čuo.

 10. Ako će gdin dolaziti na posao gradonačelnila (ako kojim ogromnim čudom pobijedi) kao što ide na trenutni, ured će gotovo uvijek niti prazan. Toliko o ozbiljnosti.

 11. Obitelj Rački je dala dva ozbiljna čovjeka i jednog šaljivđiju. Predstavljanjem ovakvih svojih kandidata SDP pokazuje da je postala stranka za zajebanciju.

 12. čudim se da nisu kandidirali onog člana iz Jablana.On mi izgleda jako inteligentno i iskusno,barem na sliki?

 13. Pa kad se vidi da je naš gradonaćelnik u ove četri godine napravio ša ni jedan nije u 20g.Pa ja mu osobno dopuštam “bahatost”jer negov rad je vidljiv…