BUDUĆI DA NA LOKALNIM IZBORIMA U VRBOVSKOM NIJE OSIGURANA ZASTUPLJENOST SRPSKE NACIONALNE MANJINE: Nezavisna lista Dražena Mufića dobila još jedan mandat i potvrdila apsolutnu dominaciju – osvojila čak 7 od 17 vijećničkih mjesta


33623746974_f081809139_b

Dražen Mufić (u sredini) i njegova Nezavisna lista osvojili su čak 7 mandata u Gradskom vijeću

 

VRBOVSKO  – Gradsko izborno povjerenstvo Grada Vrbovskog objavilo je rezultate jučerašnjih lokalnih izbora. Prema njima Nezavisna lista Dražena Mufića osvojila je 6 mjesta u Gradskom vijeću te su s te liste izabrani Dražen Mufić, Borivoj Dokmanović, Davor Tkalčević, Jasna Božić, Maja Žuteg i Denis Barković.

Koalicija stranaka SDP-HSU-HNS-HSS-SDSS osvojila je 3 mjesta  pa  u Vijeće ulaze Marijan Rački, Gorana Hajdin i Anton Burić. Nezavisna lista Dalibora Kratohvila također je osvojila 3 mandata te će njihovi predstavnici  biti Dalibor Kratohvil, Nedeljko Kovačić i  Damir Grgurić.  Koalicija HDZ-BUZ osvojila je dva mjesta te će ih predstavljati Marijan Tkalčević i Pavao Babić a prag je prešao i PGS kojega će predstavljati Ilija Vignjević.

Budući da po Ustavnom zakonu o pravima nacionalnih manjina nije osigurana odgovarajuća zastupljenost pripadnika srpske nacionalne manjine broj članova Gradskog vijeća povećava se za dva mjesta pa tako u Vijeće ulaze Ranko Vuković s Nezavisne liste Dražena Mufića i Jovan Trbović s koalicijske liste SDP-HSU-HNS-HSS-SDSS.

Sve rezultate Lokalnih izbora u Vrbovskom pogledajte OVDJE.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: NL Dražena MufićaKategorije:politika

Oznake:, , , ,

14 replies

 1. Ono što je izvjesno; sastav Gradskog vijeća garantira,u dogledno vrijeme,visoku čitanost Gprskih novosti!
  barba

 2. Izvjesno je također da će pojedinci imati zdravstvene tegobe psihičke naravi u sljedeće 4 godine, dok se ne oporave od poraza!!! Nadam se da riječi poput Mufan, Muflon, Kim Jong Mufan, Sjeverna Koreja, ajme meni da ne nabrajam dalje, nećemo slušati više od gubitnika, jer takav način kod birača ne prolazi.. No kako god ga zvali, ljudi su rekli svoje. NAPRIJED GRADONAČELNIČE!!! Imamo puno posla sljedeće 4 godine!!!!

 3. Hahahahahaha, cestitke na pobjedi, a slatka pobjedo, pa oni su vec imali psihickih problema, hahahahahaha

 4. Postavlja se pitanje: i Barba i Golf tdi svoje komentare objavljuju za vrijeme radnog odnosa a obojicu je zaposlio gradonačelnik. Čestitke gradonačelniku na uvjervljivoj pobjedi i mnogo uspjeha u daljnjem radu.

  • valja ti znati kako sam ja,primarno,zaposlen kao pogrebnik…..prema tome….u interesu je naših sugrađana da ja primam plaću a da ne radim !
   barba

 5. Gdje je Mehmedpaša. Ništa se ne javlja.

 6. Očito nisi dobro upučen, ti si zaposlen kao glasačka mašinerija.

  • dobro…kad smo već načeli temu,koristim prigodu prisjetiti gradonačelnika kako sam mu ja i bliski rođak…nekako mi se čini da ne vodi dovoljno računa o toj činjenici….
   barba

 7. Mehmedpaša se crveni od srama da Gomirci i Moravčani glasaju za Mutan agu ,tako nam i treba braćo Srbi nek nas je.. još 4 godine .
  Bravo za Mufana deri ovce imaš potpuno pravo na to,reko bi Tuđman = stoko sitnog zuba .

 8. Uhljebi komunalni i gradski ,dobro da muflon ima takvih budala u ovom gradu smradu …

 9. Specijalac, mene niko nije zaposlija, i neradin u vrbovskom, i drago mi je da je mufić pobjedija, a ti mehmedpasa sta radis ovdi, odi u srbiju tamo ce ti cvice cvitat

 10. Mehmedpaša, ako si ljut uji se za rit. Bit će ti lakše.

 11. Mehmedpasa ti si vec napravija dosta sranja, zato ti je bolje da sutis