DRAŽEN MUFIĆ GRADONAČELNIK VRBOVSKOG: Ova pobjeda rezultat je svega do sada učinjenog na otvaranju novih radnih mjesta, razvoju gospodarstva, izgradnji infrastrukture te nizu uspješno realiziranih projekata


34489864886_e811e02534_b

Dražen Mufić

 

VRBOVSKO – Četverogodišnji mandat vođenja Grada Vrbovskog nastavlja dosadašnji gradonačelnik Nezavisni Dražen Mufić. Novi gradonačelnički mandat Mufić je osvojio u prvom krugu jučerašnjih izbora na kojima je nadmoćno pobijedio svoja dva protukandidata Marijana Račkog (SDP-HSU-HNS-HSS-SDSS) koji je osvojio 20,22% glasova i Nezavisnog Dalibora Kratohvila  koji je dobio 22,37% glasova vrbovščanskih birača. Izuzetno sam zadovoljan što su birači na cijelom području Grada Vrbovskog prepoznali i novim povjerenjem nagradili naš rad i aktivnosti koji su u protekle četiri godine Vrbovsko izvukle iz beznađa. Ova pobjeda je rezultat svega do sada učinjenog na otvaranju novih radnih mjesta, razvoju gospodarstva, izgradnji infrastrukture te nizu uspješno realiziranih projekata, kazao je novi-stari gradonačelnik Mufić iznimno zadovoljan izbornim rezultatom a posebno pobjedom u svim područjima grada Vrbovskog. I dalje idemo sa našim projektima u smjeru još boljeg razvoja Vrbovskog, zaključio je Mufić  kojem će novi mandat vođenja Grada olakšati i to što ima većinu u Gradskom vijeću. Naime, Mufićeva lista osvojila je čak 7 od 17 mandata koliko sada Vijeće broji  a povećano je zbog proporcionalne zastupljenosti srpske nacionalne manjine. U prilog mu ide i HDZ-ovo osvajanje dva mandata te mandat PGS-a  koji su mu i do sada bili bezrezervna podrška.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: NL Dražena MUfićaKategorije:politika

Oznake:, , ,

10 replies

 1. Prije no što Vođin ego eksplodira treba podsjetiti da grad Vrbovsko ima 4 468 registriranih birača, a on je osvojio 1 250. Dakle, većina nije prepoznala njegov rad.

  • Ma što ti znaš, Mufić će donijeti uredbu po kojoj je 1 250 veće od 4 468! Mufić i Chuck Norris ne čitaju statistiku, oni je stvaraju!

 2. Da, točno je da grad Vrbovsko ima 4 468, ali je na izbore izašlo samo 2.325. Važećih listića je bilo 2240, a od toga je za gosp. Mufića glasalo 1.250, za D.K. 520, a za M.R. 470 (http://www.izbori.hr/231lok/rezult/1/nrezultati.html).
  U svakom slučaju, pobjeda je zaslužena.
  A tko gubi – ima pravo da se ljuti.
  Najčešće se ljute oni koji su bili prelijeni izaći na izbore.

 3. UUUUUUUUUUUUU. Kreću problemi!!! Ajmo još malo statistike.. 🙂 🙂 🙂
  4 godine, opet svi u problemu!!!! Zamisli koliko su onda drugi kandidati dobili glasova u postotku kad imamo toliko registriranih birača. Zapravo nisu to postotci, to su promili!!!! Ajme, baš sam bezobrazan!!!!! Pokvaren!!!

  • UUUUUUUUU! Kreću problemi ali za tvog gazdu.Nema više publike koju će impresionirati napuhavanjem i bezobrazlukom.Sad je vjeće pojačano ljudima koji se nedaju prestrašiti.Vidjet ćeš da će podviti rep i paziti i biti jako fin i biće manje laprdanja o velikim uspjehima.Ja mislin da si već nosi stvari na tavan ko 91 za svaki slučaj.

  • Pravi pobjednik ovih izbora je Ilija Vignjević koji je sebi osigurao vijećnički,a Mufiću gradonačelnički mandat. Čovjek je zaslužio odlikovanje Reda Crvenog križa.

 4. SLATKA POBJEDO, pohvaljujem Vas na samokritičnosti.

 5. Ma kakvo vijeće, kakvi bakrači. Zna se tko kosi a ko vodu nosi.
  A novi vijećnici? Hm, guske zalutale u magli.

 6. Patak i Doktor će biti dobri vijećnici, pa će svi podržati njihove konstruktivne prijedloge, A da ne govorim za Marijana Račkog.
  Blago nama.

 7. Ajme gospe, doktor vicito pijan, marijan mlitav covik, a patak nepismen covik, tiraj to muficu ca