crna kronika

PRIJELOMNA VIJEST – PONOVO PRIVEDENA VRBOVŠČANSKA “BANKARICA”: Umjesto za dva osumnjičena za pronevjeru 5 i pol milijuna kuna!


Vrbovščanska filijala Erste banke u kojoj je službenica pelješila klijente

VRBOVSKO – Policija je ponovo privela vrbovščansku bankarsku službenicu, zaposlenicu filijale Erste Banke. Đ.P. (62) pretražena je kuća te su joj pronađeni i oduzeti predmeti i dokumentacija koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, računalno krivotvorenje i krivotvorenje isprave. Policija je sumnjiči da je u namjeri da si pribavi protupravnu imovinsku korist, bez znanja i odobrenja vlasnika kunskih i deviznih računa u računalnom sustavu novčarske ustanove evidentirala navodne isplate klijentima te o tome izradila krivotvorenu dokumentaciju. Isto tako, utvrđena je sumnja da nije evidentirala zaprimljene uplate niti ih evidentirala na propisani način, već je novčana sredstva zadržala za sebe. Iako se nakon prvog privođenja u kolovozu ove godine špekuliralo o pronevjeri 2 milijuna kuna iznos je sada neusporedivo veći – policija smatra da je bankarska službenica od svibnja 2010. godine do travnja 2019. godine oštetila dvadesetero klijenata i novčarsku ustanovu za najmanje 5,5 milijuna kuna!

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti – ilustracija

10 comments on “PRIJELOMNA VIJEST – PONOVO PRIVEDENA VRBOVŠČANSKA “BANKARICA”: Umjesto za dva osumnjičena za pronevjeru 5 i pol milijuna kuna!

 1. gdje su svi ti silni novci,puno njih je imalo koristi od nje,obitelj i prijatelji,

 2. Nije istina, obitelj nista nije znala😂😂😂

  • istina i sad se prave kao da se ništa nije dogodilo,hodaju uzdignute glave i mašu poznatom i nepoznatom kao i žena ,majka, kraljica

 3. Budno oko

  Gospođa o kojoj se govori nije ništa kriva. Sve što joj se stavlja na teret da je radila klijentima, isto to radi banka samo na zakonit način.

  • kako to isto,objasni meni neukom i neobrazovanom,jel to znači ja odnesem novce u banku i banka mi ih uzme tako što mi godišnje daje 3-5 %kamata a ova tvoja gospođa ih stavi sebi u đep i dade mi smiješak kad se sretnemo i pita ,đe si kako je.šta ima

 4. Budno oko ti bas i nisi pecen u glavi.. Sto bi bilo da je tebi neko popalio recimo 600.000 kn?? Buksa do kraja zivota i tocka!!

 5. Budno oko

  Pecen, ne pecen ali i dalje tvrdim da nije nikoga ostetila osim banke. Banka je svima koji imaju bilo kakav pisani trag pocela vracati novac. Naravno da, vjerovatno, ima i onih koji mozda zele iskoristiti situaciju pa kazu:”imao sam i ja”. A oni koji su dali novac na lijepe oci, bez ikakvog papira navedenoj sluzbenici, e oni nisu peceni.
  A ti prijatelju Kuna, ukoliko imas novaca na banci, imas ih samo zato sto to kaze stanje na bankomatu i kod sluzbenica na kompu. Da li je taj i novac svih klijenata stvarno tamo? Mozes misliti.
  I na sta se vracamo, na ono sto sam naveo. Radila je ono sto nama banke rade svaki dan, uzme jednom dade drugom a papir sve trpi.
  Prema tome, gospoda Đ. P. je sposobna kao zena, majka, kraljica pa cak i kao guverner HNB.

  • bit če da si i ti jedan od onih koji je mastio brk na banketima kod dotične sposobne žene,jbt, svaka šuša bi bila sposobna sa 5 milijuna u žepu

 6. Budno oko

  Vaga, jesam, nekoliko puta sam omastio brk na banketima, i bilo je super. Da ne raspravljamo dalje, ima tu mnogo nejasnoca, interne kontrole itd, itd…
  I dalje tvrdim da nije ucinila nista lose.
  Svaka joj cast.
  I daj boze da se sve to sta prije rijesi pa ce opet biti banketa.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: