gospodarstvo

BRŽE, PREGLEDNIJE I OPTIMIZIRANIJE: Službena internet stranica Primorsko-goranske županije dobila novi izgled


GORSKI KOTAR – Službena internet stranica Primorsko-goranske županije dobila je novi izgled. Služba za odnose s javnošću i protokol Ureda Županije radili su na pripremi novog WEB-a, bržeg, preglednijeg i optimiziranijeg za pregled na svim platformama, prilagođenog za plasiranje multimedijalnih zapisa te modernog vizualnog dizajna a u izradi je pomogla tvrtka, odabrana na natječaju za izradu novog WEB rješenja. Primarni cilj izrade novog multimedijalnog Internetskog portala PGŽ-e, pokrenutog prije deset godina, je dostupnost i transparentnost relevantnih informacija iz rada dužnosnika, predstavničkog i upravnih tijela Županije, kao i županijskih ustanova, s mogućnosti jednostavnijeg i bržeg pregleda. Konačno rješenje bazirano je na WordPressu i usklađeno s vizualnim identitetom Primorsko-goranske županije a sastoji se od 117 stranica i 16 baza podataka. WEB radi s najčešće korištenim Android, IOS i PC platformama, optimiziran je za prikaz po najčešćim vrstama korisnika (sugrađani, mediji, posjetitelji, zaposlenici) te omogućuje lokalizaciju na neograničeni broj jezika (u pripremi engleski i talijanski). Službenu internet stranicu Primorsko-goranske županije pogledajte OVDJE.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

10 comments on “BRŽE, PREGLEDNIJE I OPTIMIZIRANIJE: Službena internet stranica Primorsko-goranske županije dobila novi izgled

 1. BRŽE, PREGLEDNIJE I OPTIMIZIRANIJE…… vjerovatno i bez koristi za stanovnike Gorskog kotara!

 2. Mitar Mirić

  Odlična je stranica…. samo ne znam ko je na slici 🙂

 3. Gorski

  Vi kao da ste otkrili Ameriku.. Web stranica… wooooooowww!!😁😁😁😁😁

 4. Mamić

  Woooooowww, šta je web stranica spram video čestitki građanima ispred jelke u Dobri gdje glavni glumac čestita , a zbor vesele dječice iz Komunalca i grada recetira stihove .
  Wooooowww šta je web naspram drona koji snima svugdje gdje se velika glava kreće .
  Woooooowww šta je web naspram osobnog fotrogafa u liku i djelu potrčka iz Gomirja koji slika voljenog šefa ko u prošla vremena druga Tita.
  Sve to raja plaća ovog grada .
  Uskoro izlazi i knjiga s Muficem u ratu i miru .
  O ratu će biti malo rečenica vjerovatno nešto slično onoj “Tajne starog tavana “.

 5. Ministar

  Gospodin sa web stranice se razbolio nakon pet dana ministarskog mandata, a tvoj hrabri idol je u Međugorju. Dragi Bog prima svaku svoju izgubljenu ovčicu. Ako ovčica pronađe samu sebe naravno.

 6. Gorski

  Eto izgleda da tebi smeta i Plenkovic, jer on isto gradanima cestita Bozic…
  Dron je modernija stvar od web stranice… wooooow
  Potrcko iz Gomirja je napravio sa sefom vise za Gomirje u zadnja dva mandata nego svi prethodnici u zadnjih 30 godina…
  A sto se tice rata, odlicno je da covjek nije ratovao, danas u miru zivi i suraduje sa Srbima, daje im sve sto treba i kao takvoga ga postuju.. To je puno bolje od ona dva huskaca dozupana i profesora, koji Srbima pumpaju mozak a ostavili su ih na prosjackom stapu u selima u kojima zive!!! Pojave se samo kad im trebaju glasovi, dok beru dnevnice po mjesnim odborima i manipuliraju sa jadnim.starcima kao da su maloumni.. Srbi nisu glup narod i nadam se da ce shvatiti tko im zeli dobro!!!

 7. Alan Ford

  Wooooowwwww vjerovatno bi to Mamiću bila trilogija ,s obzirom da se je prvoborac skrivao na tavanu od 91 do 95.

 8. Medo Stedo

  Mufane sad si stvarno pretjerao hvaleći samog sebe .

 9. Knez Trpimir

  S obzirom da je u našem gradu krumpir već debelo vani, PGŽ opet kasni… Možda se ipak taj PGŽ probudi iz zimskog sna, ali čini mi se da zima u PGŽ-u ipak traje 11 i pol mjeseci godišnje, a za Gorski kotar i svih 12…
  osim kad dožupan povede svoj narod u paljenje svijeća…

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: