gospodarstvo

BISTRO KAMAČNIK I PLANINARSKI DOM U PETOGODIŠNJEM NAJMU: Komunalčeve gubitaše preuzela tvrtka iz Donje Kupčine


VRBOVSKO – Bistro Kamačnik i Planinarski dom Kamačnik iznajmljeni su za mjesečni iznos od 12.399,99 kuna. Na početkom lipnja objavljen natječaj o zakupu pristigla je samo jedna ponuda i to tvrtke iz Donje Kupčine koja će tim turističkim nekretninama gospodariti idućih pet godina.

Sauna, hidromasažni jacuzzi, električni bicikli…

Uz nekretnine s pripadajućim zemljištem zakupnik će dobiti i njihovu cijelokupnu opremu koja uključuje: saunu, pet električnih bicikala, opremu za teretanu, hidromasažni jacuzzi, niskoužetnu vučnicu…Inače se Komunalac Vrbovsko još u rujnu prošle godine odlučio riješiti svoja dva mega turistička objekta objavivši Javni poziv za iskaz interesa za njihovu kupnju no na koji nije dobio niti jedno pismo namjere.

Spas u zadnji čas

Konačnu odluku o prestanku bavljenja tim objektima u Komunalcu donose početkom ove godine kada se zatvaraju vrata i bistroa Kamačnik i istoimenog Planinarskog doma u Vujnovićima. Nakon toga plan je bio restoran iznajmiti a dom prodati da bi se na kraju odlučili na iznajmljivanje i to kao cjeline. Spas je stigao u posljednji čas tom jednom ponudom pa Komunalac idućih pet godina može odahnuti i zaboraviti  na ta dva svoja propala projekta koji su im samo donosila gubitke.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

1 comment on “BISTRO KAMAČNIK I PLANINARSKI DOM U PETOGODIŠNJEM NAJMU: Komunalčeve gubitaše preuzela tvrtka iz Donje Kupčine

  1. Gorski

    Baš me zanima kome bi objekte iznajmili da su zatečeni u stanju od pred 7-8 godina??? Želim privatnom investitoru da uspije, da od Kamačnika napravi svjetski brand i da iskoristi sve potencijale koje Kamačnik pruža.. A vama gospođo novinarka čestitam na još jednom “vrhunskom” članku… 🙂 🙂 🙂

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: