gospodarstvo

VAŽAN SASTANAK ZA BUDUĆNOST KAMAČNIKA: Županija će i dalje biti podrška razvoju održivog turizma u tom zaštićenom području


RIJEKA – Jučer su se predstavnici Primorsko-goranske županije, u prostorijama JU Priroda, sastali s predstavnicima koncesionara koji djeluju na području zaštićenog krajolika Kamačnik kao  i predstavnicima Grada Vrbovsko i njegovog komunalnog društva Komunalac. Na sastanku su ispred Županije bili zamjenik župana Petar Mamula, pročelnica UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša  Koraljka Vahtar Jurković  i ravnateljica JU Priroda Irena Jurić a  razgovaralo se o budućem djelovanju i razvoja cjelokupnog područja Kamačnika. Zamjenik Mamula tom prilikom  istaknuo je da će Županija i dalje biti podrška razvoju održivog turizma u tom zaštićenom području i jednom od najatraktivnijih prirodnih lokaliteta Gorskog kotara.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: pgz.hr/Gorske novosti

2 comments on “VAŽAN SASTANAK ZA BUDUĆNOST KAMAČNIKA: Županija će i dalje biti podrška razvoju održivog turizma u tom zaštićenom području

  1. BILO JE DOSTA!

    Nema centra za posjetitelje Ribnjak kraj manastira u Gomirju, nema Mačjanskog jezera kao uređene turističke destinacije u Moravicama, nema školske sportske dvorane u Moravicama, nema centra za mlade u Kosanovićima, pa sad dragi nam dožupan svoju sliku lijepi na Kamačnik, a za razvoj kojeg nema nikakve zasluge, osim možda rušilačke.

  2. Pametnome dosta

    “Županija će i dalje biti podrška razvoju”! Kako? Tako da koncesiju poveća za pet puta!!! Ili da ne prihvati projekt Centra za posjetitelje u Kamačniku za partnera nego odabere neki projekt sa ionako prebogatih otoka i tako padne na natječaju. A danas bi Centar bio već gotov, da je bilo u županiji malo dobre volje i pameti. Ali nije. I to nije slučajno tako. To je zato jer županiju nije briga za Gorski kotar u cjelini, a kamoli za Kamačnik. Puste pričice o domovima zdravlja i školama….pa to je dio vaše djelatnosti, školstvo i zdravstvo. Za razvoj gorskog kotara putem direktne novčane inekcije vas nije briga, to ste dokazali sto puta. Ali ste talentirani za fotografiranje i lijepe riječi, međutim od toga nema ništa. Meni je stvarno žao jer ja ne komentiram članke na portalima ali kad čujemo ovakve floskule onda jednostavno moram. Jer nisam slijep pored zdravih očiju.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: