VAŽAN SASTANAK ZA BUDUĆNOST KAMAČNIKA: Županija će i dalje biti podrška razvoju održivog turizma u tom zaštićenom području


RIJEKA – Jučer su se predstavnici Primorsko-goranske županije, u prostorijama JU Priroda, sastali s predstavnicima koncesionara koji djeluju na području zaštićenog krajolika Kamačnik kao  i predstavnicima Grada Vrbovsko i njegovog komunalnog društva Komunalac. Na sastanku su ispred Županije bili zamjenik župana Petar Mamula, pročelnica UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša  Koraljka Vahtar Jurković  i ravnateljica JU Priroda Irena Jurić a  razgovaralo se o budućem djelovanju i razvoja cjelokupnog područja Kamačnika. Zamjenik Mamula tom prilikom  istaknuo je da će Županija i dalje biti podrška razvoju održivog turizma u tom zaštićenom području i jednom od najatraktivnijih prirodnih lokaliteta Gorskog kotara.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: pgz.hr/Gorske novostiKategorije:gospodarstvo

Oznake:, , ,

2 replies

  1. Nema centra za posjetitelje Ribnjak kraj manastira u Gomirju, nema Mačjanskog jezera kao uređene turističke destinacije u Moravicama, nema školske sportske dvorane u Moravicama, nema centra za mlade u Kosanovićima, pa sad dragi nam dožupan svoju sliku lijepi na Kamačnik, a za razvoj kojeg nema nikakve zasluge, osim možda rušilačke.

  2. “Županija će i dalje biti podrška razvoju”! Kako? Tako da koncesiju poveća za pet puta!!! Ili da ne prihvati projekt Centra za posjetitelje u Kamačniku za partnera nego odabere neki projekt sa ionako prebogatih otoka i tako padne na natječaju. A danas bi Centar bio već gotov, da je bilo u županiji malo dobre volje i pameti. Ali nije. I to nije slučajno tako. To je zato jer županiju nije briga za Gorski kotar u cjelini, a kamoli za Kamačnik. Puste pričice o domovima zdravlja i školama….pa to je dio vaše djelatnosti, školstvo i zdravstvo. Za razvoj gorskog kotara putem direktne novčane inekcije vas nije briga, to ste dokazali sto puta. Ali ste talentirani za fotografiranje i lijepe riječi, međutim od toga nema ništa. Meni je stvarno žao jer ja ne komentiram članke na portalima ali kad čujemo ovakve floskule onda jednostavno moram. Jer nisam slijep pored zdravih očiju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: