politika

VELIKA ČAST I PLANOVI: Dušan Pjevac vodi vrboščanske i županijske umirovljenike te najavljuje ujedinjenje svih umirovljenika


Dušan Pjevac

VRBOVSKO – Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije Stranke umirovljenika Vrbovskog za predsjednika je izabran Dušan Pjevac. Uz Pjevca u vodstvu stranke je i Nada Štefanac izabrana za zamjenicu predsjednika a Nadzornim odborom SU-a predsjedati će Željko Jezdić.

Raditi na ravnopravnom razvoju svakog Mjesnog odbora

Jednoglasno izabrani predsjednik Pjevac uz zahvalu na iskazanom mu povjerenju obećao je da će još bolje raditi na socijalnoj zaštiti umirovljenika kao i boljoj suradnji sa svim političkim strankama koje djeluju u gradu Vrbovskom, na boljem razvoju grada, te ravnopravnom razvoju svakog Mjesnog odbora a koji se odnosi na bolju infrastrukturu.

Ujedinjenje svih umirovljenika

Tom prilikom Pjevac je najavio da Stranka umirovljenika pokreće inicijativu za ujedinjenjem svih umirovljeničkih udruga, sindikata umirovljenika, matica umirovljenika u Savez umirovljenika zajedno (SUZ-a) kako bi, ističe, bili jači i jedinstveni oko rješenja svih svojih problema počevši od socijalne skrbi pa do poboljšanja i povećanja mirovine, kao i na rješenju mnogih drugih stvari koje postoje kod umirovljeničke populacije.

Dušan Pjevac postao je čelnikom i Županijske organizacije

Nakon što je izabran za predsjednika vrboščanske organizacije Dušan Pjevac postao je čelnikom i Županijske organizacije SU-a. Za njegovog zamjenika izabran je Darko Šegota a za predsjednika Nadzornog odbora županijske organizacije Željko Jezdić.

Osnivanje što više općinskih i gradskih organizacije SU-a  

O predvođenju županijskom organizacijom Pjevac je u svojoj izjavi istaknuo kako od novog rukovodstva očekuje da radi na boljoj povezanosti i suradnji sa svim umirovljeničkim udrugama, kako bi zajednički bolje radili oko socijalne skrbi i svih drugih potreba koje su važne za bolji i dostojanstveniji život umirovljenika. Isto tako Pjevac je naglasio kako je neophodno da se u PGŽ-i osnuje što više općinskih i gradskih organizacije SU-a  kako bi ta stranka bila što masovnija i politički jača na predstojećim lokalnim kao i na sljedećim parlamentarnim izborima.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

2 comments on “VELIKA ČAST I PLANOVI: Dušan Pjevac vodi vrboščanske i županijske umirovljenike te najavljuje ujedinjenje svih umirovljenika

  1. Pitam se u kojem to smjeru ide naše društvo?!?!? Dolaze lokalni izbori, a takvi kao on će obilaziti jadne starčeke i tvrditi im kako će im oni povećati mirovine. A jedini cilj koji žele postići je ubrati za sebe kakvu naknadu i dnevnicu!!! Takvih ima koliko hoćeš….pa npr. naš akademski predsjednik obrtničke komore mlati dnevnice samo tako….

  2. gubecmatijabeg

    Kad nitko neće, evo kakvi hoće, zamisllite ON će dignuti mirovine, ON će raditi na jednakosti, nisam siguran da zna što to točno znači, jednakost mislim, ovdje samo osobni interes i sigurno interes za MO Moravice igra ulogu, strašno kuda idemo, naježim se od slike samo.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: