gospodarstvo

SVIM GORANSKIM OPĆINAMA I GRADOVIMA: Primorsko – goranska županija poklanja po jednu pokretnu traku i ratrak


GORSKI KOTAR – Za svaku jedinicu goranske lokalne samouprave Primorsko – goranska županija nabaviti će po jednu pokretnu traku i manji ratrak. Taj novi program Županija je pokrenula da se na području svakog grada i općine Gorskog kotara uredi jedno manje skijalište i sanjkalište. Na način da će PGŽ svima nabaviti pokretnu traku i manji ratrak pomoći ćemo našim JLS-ima i omogućiti da se u svim dijelovima Gorskog kotara ponudi rekreacija na snijegu kako lokalnom stanovništvu tako i gostima, izjavio je prilikom predstavljanja te velike investicije za Gorski kotar župan Zlatko Komadina ističući kako je program pokrenut zbog, posebice ove zime, velikog interesa građana za rekreacijom na snijegu.


AUTOR: Gorske novosti

FOTO; Gorske novosti, ilustracija

6 comments on “SVIM GORANSKIM OPĆINAMA I GRADOVIMA: Primorsko – goranska županija poklanja po jednu pokretnu traku i ratrak

 1. Ili ove zime ili nadozalećih izbora, do ovih godina u Gorskom kotaru nije bilo snijega samo je snijeg padao na Platku. Župane nećeš biti u prilici poslije izbora dijeliti ratrake, gotovo je.

 2. N.e.v.e.n.k.o.

  Vjerojatno će ratrake dijeliti predsjednik Obrtničke komore možda bude i vaš zamjenik na izborima ili kandidat SDP-a za Gradonačelnika, biti će nešto kuna i za “blajburški” vod. A pogotovo za projekte “kako koristiti službeni auto i dnevnice” savjetnik mu može biti sadašnji dožupan koji ima i iskustva i znanja na tim projektima.

 3. Zvonko

  A da, ove godine su izbori, Komadina djeluje….

 4. Čika Ilija

  Za svaku pohvalu samo da ne završe ko ova dva Muficeva mega projekta .
  Žičara Bijela Kosa = metis , Magdic penzija
  Žičara Vujnovići = žičara donacija privatniku iz Zg zajedno sa Kamačnikom i planinarskim domom , a top za zasnježivanje poklonjen Ogulinskom skijalištu .

 5. Gor(s)ki

  kada se NEMA IDEJA ZA RAZVOJ GORSKOG KOTARA onda je najbolje potrošiti novce za projekte tipa “OBROVAC” koji neće nikome koristiti
  Već su prije bile male “žičare” i završile su u starom željezu ili “nestale?”
  Koliko košta “Platak” i koliko je isplatljiv, a TO MI SVI PLAĆAMO,a NE ŽUPAN
  Mrkopalj je platio samo A-test za žičaru 20.000,00 kn, bila je navala 2 vikenda i kolika je ZARADA ? kolika je isplatljivost, kolika je isplatljivost punionica električnih bicikala koje ima svako mjesto.
  Ma dajte već jednom PRECRTAJTE (bez svojih pametnih ideja) programe iz Austrije ,Slovenije… pa da nam u Gorskom Kotaru već jednom osvane populacijsko sunce

 6. Drug Đuro

  Gor(s)ki upravu si i to novcima poreznih obveznika !!!
  Svi dobro znamo kolko je Mufan lagan kad je u pitanju trošenje novca poreznih obveznika ( svih stanovnika grada Vrbovskog ) , čovjek uživa rasprčavati tuđe novce u propale projekte , a pomoć penzionerima , sportašima , mladima to ide na kapaljku to su po njemu građani drugog reda .

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: