crna kronika

NAKON SEDAM GODINA HOROR IZ GRADSKOG VODOVODA DOBIJA NASTAVAK: Senjari opet iz pitke vode istaču crvenkaste zmijolike životinjice


Senjari opet iz vodovoda vade – zmijolike životinjice!

VRBOVSKO – U pitkoj vodi u vrboščanskom naselju Senjsko opet su se pojavile crvene gliste. Upravo nam je to javio naš čitatelj stanovnik tog naselja koji je snimio i kratki video zapis.

Animalno onečišćenje zabilježeno i prije sedam godina

Uz video komentirao je da su gliste izašle iz kućne slavine iz koje svakodnevno njegova obitelj pije vodu. Takvo animalno onečišćenje vode u istom naselju zabilježeno je i prije nešto više od sedam godina kada su nam se također obratili šokirani građani.

Prije sedam godina objavili smo prvi puta priču o zmijolikoj životinjici iz vodovoda

Iz slavine za vodu potekla i  dugačka živa nit

Sa sobom su donijeli staklenku s vodom u kojoj je plivala crvenkasta zmijolika životinjica dugačka 15-tak centimetara. To neobično stvorenje tada su pronašli prilikom točenja pitke vode u pseću posudicu. Šokiralo ih je kada je iz slavine uz vodu potekla i ta dugačka živa nit.

Zaposlenici Komunalca zapanjeno gledali zmijoliku životinjicu

Svoj pronalazak tada su odnjeli u Komunalac gdje su se oko njih okupili zaposlenici i zapanjeno gledali zmijoliku životinjicu nazivajući je glistom. Zaposlenici Komunalca bili su u čudu kako je to stvorenje prošlo kroz pročišćivać te obećali da će vodu i životinjicu poslati na analizu.

Prošlo sedam godina a analiza nikada nije obznanjena

Od tada do danas prošlo je sedam godina rezultati analize nikada nisu javno obznanjeni  a gliste su se ponovno pojavile. U međuvremenu došlo je do odvajanja djelatnosti u Komunalcu pa se vodom bavi zasebna gradska tvrtka Vode Vrbovsko koju smo obavijestili o ovom ponovljenom nemilom događaju onečišćenja pitke vode te pitali što namjeravaju učiniti i koju poruku šalju građanima kad u pitkoj vodi pronađu gliste.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO/VIDEO: Snimio čitatelj Gorskih novosti

1 comment on “NAKON SEDAM GODINA HOROR IZ GRADSKOG VODOVODA DOBIJA NASTAVAK: Senjari opet iz pitke vode istaču crvenkaste zmijolike životinjice

  1. Ako su te lijepe životinjice u vodi žive znači da je voda zdrava za piće. Problem će biti ako su životinje uginule onda voda nije za piće. To sam naučio još davno iz kaubojskih filmova. Ono u pustinji , baruština, a u njoj crknuta životinja, onda ne piti ni pod koju cijenu….. , ali ako životinja lijepo pliva pij do mile volje. Ljudi samo pijte, nema straha, dapače, voda je puna kalorija i proteina. U zdravlje.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: