gospodarstvo

ŠTO SE DOGAĐA U VODAMA VRBOVSKO?: Nećete vjerovati koliko je stiglo prijava za nedavno ispražnjeno direktorsko mjesto


Oglasi

VRBOVSKO – Što se to događa da nitko ne želi biti direktor gradske tvrtke. Na raspisani natječaj Voda Vrbovsko za direktorsku funkciju stigla tek jedna prijava i to za Povjerenstvo nezadovoljavajuća.

Novi natječaj

Stoga su iz Voda Vrbovsko ponovno morali raspisati natječaj za izbor čelnog čovjeka. Kako piše u objašnjenju Odluke o poništenju natječaja koju potpisuje predsjednik Skupštine Društva Dražen Mufić, gradonačelnik Vrbovskog, Povjerenstvo je utvrdili kako jedina pristigla prijava na Javni natječaj ne ispunjava formalne uvjete. U obrazloženju nema detalja koji su to neispunjeni formalni uvjeti kao niti o kome se radi.

Vode Vrbovsko i dalje bez čelne osobe

Odbijanjem jedinog kandidata Vode Vrbovsko tako su i dalje bez čelnika te moraju nastaviti potragu za osobom koja će preuzeti tu tešku i odgovornu funkciju. Novi natječaj već je raspisan i to danas s rok za prijave idućih osam dana. Podsjetimo, gradska tvrtka Vode Vrbovsko početkom ovog mjeseca naprasno je ostala bez direktorice koja je kao i njena poredhodnica sreću odlučila iznenada potražiti van granica Hrvatske. Kako nam  je tada izjavio gradonačelnik Mufić i glavni u Skupštini gradske tvrte direktorica je na vrijeme upoznala Društvo s odlaskom i otkazom te već radi na novom radnom mjestu u Švedskoj.

Skupština društva

Bivša direktorica bila je na toj funkciji neprekidno zadnjih sedam godina odnosno mandat joj nije bio ograničen i od prvog dana zaposlenja njen mandat nije bio podložan reizboru a što je odredila Skupština Društva koju uz čelnika Mufića čine još Ljubomir Cindrić i Nevenko Žagar oba zaposlena u Gradskoj upravi.

Oglasi

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Ilustracija, Photo by Tyler Swann on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: