crna kronika

JEDAN GORANSKI ČELNIK KRITIZIRAO VATROGASCE DA VIŠE JEDU I PIJU NEGO KUPUJU OPREMU: Pogledajte kako mu je odgovorio predsjednik Vatrogasne zajednice


Oglasi

ČABAR – U jednoj goranskoj samoupravi povela se žustra rasprava oko toga da lokalna vatrogasna društva proračunski novac troše više na fešte nego na novu opremu. Kako prenosi Novi list za neodgovorno trošenje proračunskog novca lokalne vatrogasce prozvao je čelnik Čabra Živozidaš Antonio Dražović a onda je sve to završilo i kao tema sjednice Gradskog vijeća. Tako je na sjednici istaknuto kako se 12 % sredstava troši na reprezentaciju a tek 7,5 posto na kupnju nove opreme. U obranu nezadovoljnih vatrogasaca predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Čabra Zoran Ožbolt kazao je da se na kupnju opreme ulaže i sredstvima koja ne dolaze iz gradskog poračuna te da u stvaranju vatrogasnog voznog parka Grad rijetko sudjeluje, prenosi Novi list.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Gorske novosti

gnn

Donacija portalu

Poštovani čitatelju. Vjerujemo u kvalitetno lokalno novinarstvo i želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve. Stoga, ako želite, podržite Gorske novosti donacijom. Unaprijed se zahvaljujemo na svakom iznosu.

1,00 EUR

%d blogeri kao ovaj: