gospodarstvo

ŠOKANTNO POVEĆANJE CIJENA I DALJE TOP TEMA: Čekamo izjave Udruženja obrtnika, PGS-a i “kumova” poskupljenja  – lokalnog HDZ-a


Oglasi

VRBOVSKO – Skandaloznu odluku o povećanju cijena smeća kojom se očajnički spašava  posrnuli gubitaš Komunalac izglasalo je Gradsko vijeće Vrbovskog.

Vijećnici koji su podigli ruke za skandaloznu Odluku

Za tu šokantnu Odluku ruku su digli vijećnici Nezavisne liste Dražena Mufića i to Jasna Božić, Ilija Vignjević, Borivoj Dokmanović, Dražen Domitrović, Eduard Krizmanić i Šimun Dujmović te HDZ-ovi vijećnici Helena Hlavač i Mladen Božić. Tim vrtoglavim povećanjem cijena vrboščanska kućanstva će, prema tvrdnjama SDP-a,  plaćati preko 200 kuna mjesečno a poduzetnicima će računi za smeće dosezati 1.000 kuna a sve kako bi se održao na životu Komunalac ustrojen za, kako priznaje i sâm gradonačelnik, barem tri puta veći broj korisnika njegovih usluga.

Oglasi

Još čekamo odgovore…

Nakon reakcije SDP-a u kojoj daje obrazloženje zašto nije podržao tu sramotno Odluku poskupljenja usluge Komunalca upit o stavu, mišljenju i reakciji potražili smo u lokalnom Udruženju obrtnika Grada Vrbovskog  te lokalnim ograncima PGS-u i HDZ-u.

… Udruženja obrtnika Vrbovsko…

Budući da ogromni financijski udarac na poslovanje očekuje lokalne poduzetnike koji porezima i prirezima pune gradski proračun pitali smo lokalno Udruženje obrtnika podržavali takvu Odluku poskupljenja usluga Komunalca za odvoz smeća te što će Udruženje poduzeti po pitanju zaštite obrtnika posebice onih samozaposlenih koje će ovaj rast cijena najviše pogoditi.

…lokalnog HDZ-a…

Od lokalnog HDZ-a zatražili smo stav a kojeg će biti posebno zanimljivo čuti jer dok su njihovom čelniku, premijeru RH Andreju Plenkoviću, puna usta olakšica za amortizaciju inflacijiskog udara na građane, njihovi vijećnici, potpredsjednice Gradskog vijeća, doktorica Helena Hlavač i Mladen Božić dižu ruku za Odluku čime u nizu poskupljenja blagoslove još jedan ogromni udarac na džepove svojih sugrađana.

Oglasi

i PGS-a čiji su se čelnici dan prije kukali kako je u ovoj šumi teško živjeti

Isto tako jedva čekamo i odgovor PGS-a čiji član, čak što više predsjednik Ogranka PGS-a Vrbovsko Ilija Vignjević a koji u Gradskom vijeću sjedi kao član Nezavisne liste Dražena Mufića diže ruku za Odluku i to samo dan nakon dolaska čelnika te regionalne stranke u Gorski kotar kako bi Gorane podsjetili na svoju podršku i razmjevanje o tome kako je u ovoj šumi teško živjeti te da nam je jedini spas ekstremno privilegirani uvjeti.

Tražene odgovore objavit ćemo čim ih primimo.

AUTOR: Nensi  Tatar

FOTO: Ilustracija, Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: