politika

SJEĆATE SE OVE VEĆ LEGENDARNE FOTOGRAFIJE?: Gradonačelnik Mufić danas objasnio kako je do nje zapravo došlo


Oglasi

VRBOVSKO – Legendarna fotografija rukovanja suparnika – gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića i župana Zlatka Komadine zapravo je nastala – slučajno.

Zlatko Komadina se u Županiji pojavio – iznenada?

Otkrio je to danas u Novom listu gradonačelnik Mufić prepričavši zgodu sa njegovog nedavnog izleta u Rijeku. Kako piše Mufić kada je otišao u Županiju gdje se trebao sastati s pročelnikom Ljudevitom Krpanom a gdje je bio nazočan i dožupan Petar Mamula i to kao predstavnik srpske nacionalne manjine, pojavio se i župan Zlatko Komadina koji nije bio najavljen.

Pojava domaćina nije smela gosta

Iznenadni domaćin samo je kratkotrajno smeo Mufića jer je, hvali se on, onda njegovu nazočnost iskoristio da mu i osobno iznese sve što ga tišti i što mu leži na srcu odnosno, kako piše Mufić, onda sam i njemu iznio sve ovo o čemu sam u niz navrata medijski istupao. Oni su to, nastavlja Mufić, kasnije na svojim stranicama popratili tekstom o mom gostovanju kod njih te sve skupa proglasili svojevrsnim zakopavanjem ratnih sjekira jer sam ja, je li, bio njihov najžešći kritičar.

Naravno da sastanak nije pokleknuće dežurnog kritičara

 Ja nikakve ratne sjekire nisam zakopao i to iz jednostavnog razloga jer ih nisam ni podigao, piše Mufić pokušavajući tako odagnati sumnje da je sastanak s visokim predstavnicima Županije pokleknuće njenog dežurnog kritičara.

Grad Vrbovsko nije ispunio ugovorom definirane rokove

Uz prepričavanje neočekivanog susreta i opovrgavanja da se radilo o izglađivanju odnosa sa Županijom otkrio je Mufić i pravu pozadinu njegova odlaska u Županiju. Naime, Grad Vrbovsko nije ispunio ugovorom definirane rokove za nabavku ratraka i montažne pokretne trake za sanjkalište za koje je od Županije dobijeno 750 tisuća kuna pa se gradonačelnik morao otputi u Rijeku i tražiti odgodu koju je na kraju i na svoju sreću – dobio.

Oglasi
%d blogeri kao ovaj: