politika

NAKON DESNOG „IZRASLO“ I LIJEVO KRILO: Mufićev proračun (ne)očekivano podržali i SDSS-ovci a nisu se krile ni međusobne simpatije


Oglasi

VRBOVSKO – Nakon desnog krila u vidu HDZ-a, vrboščanskom gradonačelniku Draženu Mufiću napokon je “izraslo” i lijevo krilo.

Frcale ljubavne iskre

Planula je ljubav između Mufića i SDSS-a a bjelodano je to postalo nakon u četvrtak održane sjednice Gradskog vijeća Vrbovskog na kojoj su frcale ljubavne iskre između do jučer žestokih oponenata. Svoje priklanjanje Mufiću SDSS je demonstrirao podrškom proračuna za iduću godinu na što ih je Mufić osuo pohvalama kako su kvalitetni i konstruktivni.

Mufiću SDSS-ovci preskromni!

Naime, kako prenosi današnji Novi list u tekstu Marinka Krmpotića, o podršci SDSS-a proračunu obrazloženje je dao ni manje ni više nego sam dogradonačelnik SDSS-ovac Đorđe Busić, kazavši da je SDSS u prijedlogu proračuna predložio dvije manje izmjene koje su prihvaćene pa će vijećnici te stranke biti za.  Mufić je na to odvratio da su takvim jednostavnim obrazloženjem SDSS-ovci preskromni te pojasnio da je SDSS došao s  dva dobra prijedloga i osiguranim sredstvima iz županijskih izvora a onda i dodao da takav pristup proračunu smatra kvalitetnim i konstruktivnim i da će takve prijedloge, pogotovo ako uz njih ide i osiguran novac, uvijek prihvatiti i uključiti u proračun.

U Vrbovskom od opozicije ostao samo SDP

 Ovim činom SDSS-a koji je našao zajednički jezik s vladajućim Mufiće, na političkoj sceni Vrbovskog jedina prava oporba ostao je SDP. Nezadovoljstvo SDP-a prijedlogom proračuna za iduću godinu u ime sva tri vijećnika te stranke izrazio je Saša Burić kazavši da proračun neće prihvatiti jer se iz njega ne vidi opći napredak u vidu zapošljavanja. Ulaže se u projekte, a ljudi je na našem području sve manje, kao što je i mogućnosti za zapošljavanje sve manje, kazao je SDP-ovac Burić.

Oglasi

AUTOR: Nensi TATAR

FOTO: Ilustracija, Gorske novosti

%d blogeri kao ovaj: