Primorsko goranska županija

NAJUSPJEŠNIJI SPORTAŠI U PGŽ-I : Saša Miloš, Chiara Gašparac i Boris Štefančić dobitnici nagrada Zajednice sportova


Oglasi

ŽUPANIJA – Saša Miloš, Chiara Gašparac i Boris Štefančić, goranski su najuspješniji sportaši u županiji. Saša Miloš iz ŠRD Viševice, Fužine proglašena je najuspješnijom sportskom djelatnicom, Boris Štefančić iz Skijaškog kluba Goranin, Delnice najuspješnijim sportašem kadetom, a njegova klupska kolegica Chiara Gašparac nagrađena je posebnim priznanjem – pojedinci.

Nagrade Zajednice sportova PGŽ primili su na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša, ekipa, školskih sportskih društava i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2022. godinu, održanoj u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

– Godina 2022. bila je za županijski sport iznimno aktivna. Potvrdila je da je u našoj županija sport široko prisutan, okuplja preko 25.000 registriranih sportaša i na tisuće sportskih rekreativaca svih generacija te ostvaruje zapažene rezultate na svim razinama natjecanja kako u pojedinačnim tako i u momčadskim sportovima, kazao je na svečanom uručenju nagrada župan Zlatko Komadina čestitavši sportašima na postignutim uspjesima.

Jer su prošle godine županijski sportaši i klubovi ostvarili više od 1500 sjajnih rezultata na raznim natjecanjima, za ovu svečanost imali su težak posao odabrati najbolje među najboljima, kazao je između ostalog na dodjeli predsjednik Zajednice sportova PGŽ Veljko Karabaić ističući –  trudili smo se i truditi ćemo se biti vaš servis, te mali dio mozaika vaših uspjeha.

Uz nagrade u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji – momčadski i pojedinačno, proglašena su i najbolja školska sportska društva, najuspješniji sportski djelatnici, a na samom kraju svečanosti podijeljene su tri nagrade za životno djelo koje su dobli Tonči Mikac, Darko Štimac i Dragutin Galina.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : pgz.hr/ SK Goranin, Delnice/ Općina Fužine

%d blogeri kao ovaj: