Primorsko goranska županija vijesti

U GOSTIMA KOD ŽUPANA : Delnička čelnica razgovarala o infrastrukturnim investicijama


Oglasi

ŽUPANIJA – Cestogradnja, ulaganja u dječji vrtić i projekt novog nogometnog igrališta, bili su teme razgovora, u petak održanog radnog sastanka gradonačelnice Delnica i primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine.

Tom prilikom istaknuto je da je Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije investitor projekta buduće obilaznice županijske ceste izvan naselja Kuželj, Grbajel i Guče Selo te je predstavljena dinamika daljnje provedbe tog projekta. Prema najavama, financiranje te investicije će biti osigurano iz nacionalnih izvora, odnosno iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture koje je osiguralo oko 20 milijuna kuna a izvođač radova su Hrvatske ceste.

Oglasi

Gradonačelnica Mihelčić župana je izvijestila o planovima za proširenje dječjeg vrtića “Hlojkica” te izrazila očekivanja kako će projekt dobiti potporu Primorsko-goranske županije uz financiranje iz županijskog Fonda za Gorski kotar što je župan podržao a razgovaralo se i o uređenju pomoćnog nogometnog igrališta u blizini delničke osnovne škole te o načinu rješavanja imovinsko-pravnih odnosa između Grada i škole.

Na primanju delničke čelnice u Županiji, uz župana Komadinu na sastanku su sudjelovali ravnatelj Županijske uprave za ceste PGŽ Robert Maršanić, predstojnica Kabineta župana Ermina Duraj, pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin i savjetnik za pravne i imovinske poslove Darko Bodul.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : pgz.hr

%d blogeri kao ovaj: