sport i školstvo vijesti

KAKO JE TO BITI SABORSKI ZASTUPNIK? Posjetom Hrvatskog sabora saznali moravički ekonomisti i ravnogorski osmaši


Na zajedničkom izletu u Zagreb, terenskoj nastavi ekonomista i promidžbenom izletu osmaša, uz Hrvatski sabor posjetili su i Hrvatsku narodnu banku.

Oglasi

MORAVICE/RAVNA GORA – Kako izgleda prostor gdje se donose važne političke odluke, koje su sve ovlasti najvišeg predstavničkog tijela građana te kako je to biti bar na jedan dan saborski zastupnik saznali su moravički srednjoškolci i ravnogorski osmaši na zajedničkom izletu u Zagreb.

Uz Hrvatski sabor koji su razgledali u pratnji Jelene Lulić, savjetnice u Službi za građane na terenskoj nastavi učenika ekonomskog smjera Željezničke tehničke škole Moravice odnosno promidžbenom izletu za učenike 8. razreda OŠ dr. Branimira Markovića Ravna Gora posjetili su i Hrvatsku narodnu banku.

Tamo su za goranske učenike bila organizirana dva predavanja. Mislav Brkić, viši savjetnik u Direkciji za europske odnose održao je predavanje na temu Hrvatska u europodručju a nakon toga je Maja Markota Bašić, stručna suradnica u Direkciji nacionalnih centara za borbu protiv krivotvorenja, analizu novčanica i analizu kovanog novca, održala predavanje na temu Euro – naš novac.

Zajednički izlet u Zagreb moravički ekonomisti i ravnogorski osmaši završili su posjetom Trgovačkog centra Arena.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO :  Željeznička tehnička škola, Moravice

%d blogeri kao ovaj: