politika vijesti

PREMOĆNA POBJEDA : Lista gradonačelnika osvojila sedam mandata


Lista Antonia Dražovića dobila je povjerenje gotovo polovine izašlih birača i osvojila je čak sedam mandata s kojima si je osigurala natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću

Oglasi

ČABAR – Pobjeda “malog čovjeka” nad sustavom! Pobjeda nezavisne liste u borbi protiv HDZSDP-a. Osigurali smo većinu u Gradskom vijeću. Čabar čeka novo doba… Hvala svima!. Poručio je to večeras na svom profilu društvene mreže, gradonačelnik Čabra Antonio Dražović nakon premoćne pobjede njegove liste na današnjim prijevremeni izborima za članove Gradskog vijeća Čabar.

Lista Antonia Dražovića dobila je povjerenje gotovo polovine izašlih birača i osvojila je čak sedam mandata s kojima si je osigurala natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću. Za Dražovićevu listu glasalo je 766 birača odnosno 48,23 %. Preostale dvije liste HDZ-a i SDP-a dobilo je po četvrtinu preostalih glasova i osvojilo po tri mandata. Za HDZ je glasalo 424 birača odnosno njih 26,7% a SDP je dobio 398 glasova odnosno 25,06%.

U danas izabrano novo Gradsko vijeće tako sa Liste Antonia Dražovića uz njega kao nositelja ulaze Damir Žagar, Marija Gašpar, Kata Ramljak, Edvard Jurković, Božica Janeš i Tomislav Matijašević.

Sa liste HDZ-a u Vijeće ulaze Martin Kvaternik, Ana Rendulić i Marko Malnar a od SDP-a Ivana Lakota, Josip Čop i Tamara Bilen.

Na prijevremen izbore za članove Gradskog vijeća Čabra izašlo je 49,66% birača odnosno njih 1605.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Facebook/Antonio Dražović

%d blogeri kao ovaj: