Primorsko goranska županija vijesti

SUFINANCIRANJE ŽUPANIJE : 160.900 eura za šest goranskih turističkih projekata


Novi strateški plan razvoja turizma u Primorsko-goranskoj županiji definirat će potreba za ulaganjem u razvoj novih sadržaja, posebice na turistički nerazvijenim područjima.

Oglasi

ŽUPANIJA – Šest goranskih projekta razvoja turističke infrastrukture dobit će županijska sredstva za pomoć u njihovoj realizaciji.

Kako javljaju iz Županije, prema donesenoj odluci o odabiru projekta razvoja javne turističke infrastrukture Gorskog kotara, za šest jedinica lokalne samouprave raspoređeno je 160.900 eura.

Općini Mrkopalj sufinancirat će se nastavak gradnje Goranske kuće, Općini Brod Moravice uređenje kupališta, Gradu Vrbovsko obnova turističke infrastrukture uz rijeku Kupu, Općini Skrad uređenje prostora uz planinarski dom Zeleni Vir, Općini Fužine uređenje Parka Gorica te Općini Lokve uređenje šetnice oko Lokvarskog jezera.

Projekt razvoja javne turističke infrastrukture na tragu je novog strateškog plana razvoja turizma u Primorsko-goranskoj županiji koji će se uskoro naći i pred Županijskom skupštinom, a u kojem se definira potreba za ulaganjem u razvoj novih sadržaja, posebice na turistički nerazvijenim područjima, ističu u Županiji.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : arhiva GNN

%d blogeri kao ovaj: