ostalo

NAKON NAŠE OBJAVE DA MILAN BANDIĆ POSTAJE POČASNI GRAĐANIN VRBOVSKOG : Vijest preplavila hrvatske portale – svi citiraju nazavisne vijećnike koji su se suprostavili dodjeli priznanja


Vodeći hrvatski portali pišu o proglašenju počasnog građanina Vrbovskog

VRBOVSKO – Nakon što smo prvi objavili da je pokojni Milan Bandić, bivši gradonačelnik Zagreba, postao počasni građanin Vrbovskog ta vijest danas je preplavila hrvatske nacionalne portale. Vijest je postal “vruća” odnosno svima zanimljiva jer je Vrbovsko prvo u Hrvatskoj Bandiću posthumno dodjelilo takvo veliko gradsko javno priznanje.   

Mene je sram što sam član ovog Gradskog vijeća

Tako najčitaniji portal Index.hr pod naslovom “Bandić proglašen počasnim građaninom Vrbovskog. Vijećnik: Sramim se” prenosi između ostalog reakciju nezavisni vijećnik Dalibora Kratohvila objavljenu na Gorskim novostima  –  Mene je sram što sam član ovog Gradskog vijeća koje daje takvu nagradu Milanu Bandiću koji apsolutno ništa nije napravio niti dao za ovaj grad. 

Nisu baš svi oduševljeni

Jutarnji.hr pak pod naslovom – Gradić u Gorskom kotaru proglasio Bandića počasnim građaninom, nisu baš svi oduševljeni – podsjeća da je dodjela nagrade Milanu Bandiću na kraju usvojena uvjerljivom većinom glasova čime je Vrbovsko postala prva hrvatska gradska sredina koja je pokojnom dugogodišnjem gradonačelniku Zagreba dala značajno lokalno priznanje.

Nečasni čin i uvreda vrijednim i kvalitetnim ljudima

Novilist.hr pod naslovom “Vrbovsko proglasilo Bandića počasnim građaninom. To nije baš svima najbolje “sjelo” prenosi cijelu sjednicu na kojoj se dogodio izbor ali u podnaslovu citira Nedeljka Kovačića koji je priznanje nazvao nečasnim činom i uvredom vrijednim i kvalitetnim ljudima iz Vrbovskog koji nikad nisu dobili tu, ni bilo koju slično vrijednu nagradu, a zaslužili su je.

Bandić redovito posjećivao njegov grad

Vecernji.hr pod naslovom “Gradonačelnik Vrbovskog: Bandić nam je pomagao kad nitko nije, zato je naš počasni građanin” samo prenosi izjave gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića koji im je kazao da je Bandić redovito posjećivao njegov grad i pomagao mu kad je bilo najteže, a u svojem je Zagrebu stalno organizirao i specijalne večeri druženja Gorana.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Screenshoot/Ilustracija

8 comments on “NAKON NAŠE OBJAVE DA MILAN BANDIĆ POSTAJE POČASNI GRAĐANIN VRBOVSKOG : Vijest preplavila hrvatske portale – svi citiraju nazavisne vijećnike koji su se suprostavili dodjeli priznanja

 1. Gor(s)ki

  Uglavnom “lijevi osuđuju” baš me zanima
  ŠTO KAŽE DESNICA ?

  • Central Info

   Slijedeći prijedlog Grada Vrbovskog će biti da grad promijeni ime u Grad Bandićevsko.

 2. ANTIMON

  Mene je sram ..što je Patak vijećnik i njemu slicni MORALISTI

 3. Najgore od najgoreg je što vam je baš najgori od najgorih morao reći da je ovo – sramota. Pa na što smo spali! Nije se on protivio tome jer je on nešto drugačiji od Mufića… dapače, taj je uhljeb najgore vrste. Vjerojatno je obukao odijelce, s Milanom i sličnima negdje jeo, pio, lizao dupe i onda si za to isplatio i dnevnicu. Sad je samo bio dobar momenat da bude glasan i iskoristi ovo za svoj PR. A i sam vjerojatno želi biti kao Milan. Čovjek koji se diči svojim nacionalizmom i desničarenjem a po glasove ide u Gomirje s frendom mu Petrom ili se hvali kako je skoro upao na SDP listu, netko tko brine o proračunskom novcu na društvenim mrežama a u isto vrijeme bez problema s tim istim novcem naplati svoje žderanje na obrtničkom kotliću, netko tko vraća grad narodu a ne vrati ništa ni svojim poltrončićima što ga prate na vikend-putovanjima. Osim slike na Facebooku, s velikim vođom – da svi znaju di smo bili i šta smo žderali. Licemjerje najvišeg ranga. Mehanike su slične, okruženja malo drugačija a glavni akter samo još gluplji i neobrazovaniji. Tužne li nam sudbe s ovakvim vodstvom ali i ovakvim alternativama!

 4. Covid 19

  Za razliku od vas miševi , Patak ima obraz i muda .
  Pametnome dosta.
  A vidim da ga se i bojite ?!?!?!
  Ako budeš išao na izbore Patak imaš moj glas .

  • Samo opako

   Obraz kažeš,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣, Mate je lijepo napisao, sve rečeno

 5. Central Info

  Gradonačelnik Mufić je svjestan sad i sam da je odluka o proglašenju Bandića bila preuranjena i da na kraju samo šteti njegovoj poziciji jer je nažalost pomogao Mamulipreko glasovanja SDP vijećnika da se riješi dileme dali da ih stavlja na svoju listu za novo vijeće pa je sad siguran da mora pronaći nove “Komšiće”.Činjenica je da će pokojni Bandić bit najveći teret Mufiću jer sad kad je Bandić mrtav svi bi ga se riješavati i SDP iz kog je Bandić krenuo i HDZ kojem je Bandić osiguravao većinu.Zašto Plenković nije stao na tvoju stranu-zato sto zna da je to pretežak teret te je zaključio(koga nema nema).Sad kada je HDZ odlučio podržati drugog kandidata(kandidatkinju) u Gradu Vrbovskome kome Bandić neće biti teret jasno vam je da se naše glasačko tijelo gubi a politička scena se mijenja na vašu štetu a sve u korist “Komšića” kojima ste nesvjesno i brzopleto ostavili previše vremena da se organiziraju a iz utrke za nove mandate bi vi mogli dosta slabo proći jer vas je HDZ stavio u otežavajuće okolnosti.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: