politika

U MRKOPLJU: Podružnica HSP-a izabrala novo vodstvo – predsjednik je Tomislav Cuculić


Tomislav Cuculić

MRKOPALJ Podružnica HSP-a Mrkopalj izabrala je novo vodstvo. Za predsjednika je izabran Tomislav Cuculić, dopredsjednici su Marko Grgurić i Josip Grgurić, tajnik Podružnice je Petar Grgurić dok je za rizničara izabran Vladimir Padavić.

Izbor vodstva u mrkopaljskoj Podružnici jedna je u nizu aktivnosti 

Novi Nadzorni odbor mrkopaljskog HSP-a čine Josip Mataja predsjednik te članovi Robert Tomić i Valter Kanjer. Kako ističe član predsjedništva HSP-a Ivan Piškor, izbor vodstva u mrkopaljskoj Podružnici jedna je u nizu aktivnosti  stranke koja je u Primorsko – goranskoj županiji vrlo aktivna a da tome u prilog ide i svakodnevno pristupanje novih članova kao i onih koji se vraćaju u svoju matičnu stranku.

Zaslužni što je ideja o skijalištu Čelimbaša zaživjela

Podsjetio je Piškor da je u Općini Mrkopalj HSP bio na vlasti zajedno s Nezavisnom listom Ivana Butkovića, te istaknuo kako su upravo ti ljudi zaslužni što je ideja o skijalištu Čelimbaša zaživjela. Nitko prije njih, kaže Piškor, to nije napravio ne jer ideja nije postojala nego zato jer nisu vjerovali da se ona može i realizirati.

Pravaši  u Mrkoplju ostvarili izuzetan rezultat od 15%

Upravo je izabrani predsjednik podružnice HSP-a Mrkopalj Tomislav Cuculić napravio plan staza kojima danas skijamo a da je u tom vremenu ostvaren još jedan mandat do danas bi najvjerojatnije imali i uvjete za izradu umjetnog snijega, istaknuo je Piškor podsjetivši i na zadnje loklane izbore kada su, kaže, pravaši  u Mrkoplju ostvarili izuzetan rezultat od 15% i time pokazali koliko je pravaštvo snažno u tom goranskom mjestu. Novo vodstvo mrkopaljskog HSP-a upućuje poziv svim mještanima da im se pridruže kako bi zajedno stvarali bolje sutra za sve.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupio HSP

%d blogeri kao ovaj: