sport i školstvo vijesti

NA NATJECANJU DJEČJIH ZBOROVA: Brezice osvojile zlatnu nagradu


Školski zbor Brezice, zlato je osvojio u kategoriji mješovite glazbe a njihovoj dirigentici Žaklini Majetić Mufić pripala je posebna nagrada za umjetnički dojam i interpretaciju.

Oglasi

RAVNA GORA – Ravnogorske Brezice, osvojile su zlatnu nagradu na VIII. natjecanju dječjih zborova Vallis aurea cantat – Požega 2023. Natjecanje je okupilo 16 zborova dječjeg uzrasta iz svih krajeva Hrvatske, ukupno je sudjelovalo 431 pjevač, a zborovi su se natjecati u kategorijama klasične, popularne i mješovite glazbe.

Školski zbor Brezice (Osnovne škole dr. Branimira Markovića, Ravna Gora), zlato je osvojio u kategoriji mješovite glazbe a njihovoj dirigentici Žaklini Majetić Mufić pripala je posebna nagrada za umjetnički dojam i interpretaciju.

Kako, ističu organizatori natjecanja iz Glazbene škole Požega, svi zborovi imali su odlične i zapažene nastupe koje je pratila mnogobrojna publika a pobjednički pehar Vallis aurea cantat – 2023. za koji su se natjecale i Brezice kao pobjednici svoje kategorije pripao je Komornom dječjem zboru GŠ Pavla Markovca iz Zagreba i maestru Vinku Karmeliću.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : OŠ dr. Branimira Markovića, Ravna Gora/Glazbena škola, Požega

%d blogeri kao ovaj: