Grad Vrbovsko

SUPER DANI VANI U VRBOVSKOM: I ove godine boravak u našem kanjonu Kamačnik odlučili smo učiniti super zabavnim – gastro natjecanja, dječji festival, slatka iznenađenja i radionice za najmlađe, planinarski pohod…


Nema većeg zadovoljstva od odlaska u prirodu. Izletište Kamačnik u Vrbovskom idealno je mjesto za druženje i odmor smješteno na pola puta između Zagreba i Rijeke. Ovoga proljeća boravak u našem kanjonu odlučili smo učiniti super zabavnim. Gastro natjecanja, dječji festival, slatka iznenađenja i radionice za najmlađe, planinarski pohod, autohtoni proizvodi i suveniri, užitak u domaćim specijalitetima i osvježavajućim pićima te šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona razlog su da „SUPER DANI VANI“ budu neizostavni dio vašeg kalendara.

Prijavi svoje sudjelovanje :

NATJECANJE U SPRAVLJANJU LOVAČKOG KOTLIĆA

08. lipnja 2023.g. započinju „Super dani vani“ , prvi dan sad već tradicionalnog druženja u izletištu Kamačnik rezerviran je za natjecanje u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA . I ove godine očekuje vas mnogo dobre zabave, glazba uživo, domaći specijaliteti, šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona i druženje s poznatim televizijskim kuharom Tomislavom Špičekom te novinarom i blogerom Domagojem Jakopovićem Ribafishem.

Prijavite ekipu putem obrasca dostupnog na web stranici: www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA te uplati kotizacije .

NATJECANJE U PJEVANJU I PLESU  “ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE”

10. lipnja 2023.g. pozivamo sve zainteresirane od 5-16 godina koji žele pokazati svoj talent, pritom se dobro zabaviti i osvojiti vrijedne novčane nagrade, da se prijave na natjecanje u pjevanju i plesu „ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE“ koje će se održati u sklopu manifestacije „Super dani vani“ u izletištu Kamačnik. I ove godine svim sudionicima natjecanja osiguravamo besplatan obrok i diplome za sudjelovanje, a po završetku natjecanja druženje će se nastaviti kroz kreativne radionice. Za dobru atmosferu i odličnu zabavu biti će zadužen naš simpatični voditelj Dražen Turina Šajeta.

Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

Obrasci za prijavu i informacije www.visitvrbovsko.hr

Grad Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: