sport i školstvo vijesti

NE PROPUSTITE : Cross Sport Delnice organizira besplatni funkcionalni trening – Muzej u pokretu


Bez obzira na vašu razinu fitnessa, dobrodošli ste svi !!! Očekujte sjajnu atmosferu i vježbe koje će vam pomoći da se osjećate bolje i postignete svoje ciljeve. Vidimo se, poručili su iz Cross Sporta.

Oglasi

BROD NA KUPI – Cross Sport Delnice poziva sve zainteresirane za očuvanje zdravlja i unapređenje kondicije da im se pridruže na besplatnom funkcionalnom treningu koji organiziraju u četvrtak (18. svibanj) u Brodu na Kupi. Mjesto održavanja trening je Kaštel Zrinski pa nosi naziv Muzej u pokretu, a počinje u 17 sati.

Funkcionalni trening pod vodstvom fitness trenera Darka Pirca dinamični je i sveobuhvatan način vježbanja. Treningom se poboljšava izdržljivost, snaga i fleksibilnost, potiče pravilno držanje tijela te pomaže u prevenciji ozljeda. Stoga, ističu u Cross Sportu Delnice, dođite u dvorac i budite dio tima Muzeja u pokretu, zabavite se i učinite prvi ili osamnaesti korak za sebe.

Inače, besplatni trening u organizaciji delničkog Cross Sporta namijenjen je osobama od 14 godina starosti naviše, a pozvani su svi koji, s obzirom na ograničeni broj slobodnih mjesta, sudjelovanje trebaju najaviti na e-mail kastel@prirodoslovni.com ili na tel. 051 629 302 (članovi kluba trebaju samo treneru potvrditi dolazak). Na trening je potrebno donijeti svoju prostirku i dodatni par tenisica za trening a vodu će osigurati muzej.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Cross Sport, Delnice

%d blogeri kao ovaj: