Grad Vrbovsko vijesti

NOVA ZNANJA KROZ VANNASTAVNE AKTIVNOSTI : ŽTŠ-evci sudjelovali na tečaju Database Foundations i radionici Crvenog križa  

Učenici drugog razreda proširili su svoje znanje o bazi podataka, a učenici prvih razreda (tehničari za računalstvo i ekonomisti) naučili su sve o osnovama pružanja prve pomoći.


Oglasi

MORAVICE – Nova znanja i vještine vezane uz sadržaje predmeta Uvod u baze podataka, stekli su učenici 2.er razreda Željezničke tehničke škole Moravice. To su ostvarili kroz tečaj Database Foundations na Oracle akademiji na kraju kojeg su dobili Oracle certifikate. Tečaj se provodio od veljače, a učenici su vlastitim tempom proučavali materijale na engleskom jeziku te rješavali zadatke koji su pratili pojedine lekcije, ističu u ŽTŠ-i te dodaju da je pohađanje tečaja učenicima bilo omogućeno članstvom nastavnika Miroslava Lončara u Oracle akademiji.

Dok su učenici drugog razreda proširili svoje znanje o bazi podataka, njihove mlađe kolege, učenici prvih razreda (tehničari za računalstvo i ekonomisti) naučili su sve o osnovama pružanja prve pomoći.  Kako pomoći unesrećenoj osobi kroz postupke oživljavanja i zaustavljanja krvarenja te kako postupiti u takvim situacijama i kako pozvati Hitnu pomoć, saznali su na predavanju Ivane Vaccino iz Gradskog društva Crvenog križa Vrbovsko, u sklopu nastave Biologije.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Željeznička tehnička škola Moravice

%d blogeri kao ovaj: