gorske novosti specijal

REZULTATI AKCIJE “VOLIM HRVATSKU – VOLIM VRBOVSKO”: Pogledajte najljepše uređene okućnice na području Grada Vrbovskog


Oglasi

VRBOVSKO – Najljepše uređenu okućnicu na području Grada Vrbovskog ima Vlasta Brozović. Cvjetni vrt obiteljske kuće Brozović nalazi se u Školskoj ulici u Vrbovskom a uz prvo mjesto vlasnica je osvojila i poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna.

Oglasi

Drugo mjesto za koje novčana nagrada iznosi 300 kuna dijele okućnice Marije Krajačić (Osojnik) i Ane Tkalčević (Školska, Vrbovskom) kao i treće koje su zauzele Ivanka Ivanković (Jelovac) i Goranka Lasić (Školska, Vrbovsko) uz poklon bon od 100 kuna.

Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U kategoriji okućnice smještaja u domaćinstvu prvo mjesto i bon od tisuću kuna osvojila je Kuća za odmor u Zapeću a drugo i bon od 300 kuna Apartmani u domaćinstvu u Donjim Vukšićima.

Oglasi

Rezultati su to Nagradnog natječaja Grada Vrbovsko „Volim Hrvatsku – volim Vrbovsko” na koji je pristiglo sedam prijava a odlukom stručnog ocjenjivačkog povjerenstva svih sedam i nagrađeno. Na natječaj je bila stigla i osma prijava Zdenke Dojčić (Skakavac, Vrbovsko) ali ne po pravilima elektroničkim obrazcem pa je izuzeta iz natjecanja no ipak nagrađena utješnom nagradom za sudjelovanje i poklon bon u vrijednosti 100 kuna.

Oglasi

Taj utješni bon kao i dodatne novčane bonove za drugoplasirane (200 kuna) i trćeplasirane (150 kuna) osigurao je Vrtni centar u Ribniku u kojem će se realizirati i ostale nagrade jer su bonovi strogo namjenski i vrijede samo za kupnju u tom centru. Nagrade pobjednicima gradskog natječaja bit će uručene na prigodnoj dodjeli.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Grad Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: