kultura i zabava vijesti

STAND UP ERO SA OVOGA SVIJETA – Marinko Ćutuk i Bosanac Veseli nasmijali do suza Moravičane


Oglasi

MORAVICE – U subotu je, večer smijeha Moravičanima i njihovim gostima priredio glumac Željko Ninčić sa svojom stand up komedijom “Ero sa ovoga svijeta”. Stand up je organizirala SKD Prosvjeta Pododbor Moravice i VSNM Grada Vrbovsko uz financijsku podršku Srpskog narodnog vijeća. Kako ističu organizatori, i na ovoj večeri smijeha moravička dvorana Doma kulture bila je puna kao i prošle jeseni kada je za smijeh dežurni krivac bio Goran Vinčić- Vinča.

Komedija Ero sa ovoga svijeta većinski se sastoji od priča i anegdota s nastanaka predstava “Audicija”, kojoj je Ninčić suautor. Popularni likovi, Hercegovac Marinko Ćutuk, koji ćetri sata ćami ćekajući i Bosanac Veseli – Primi me, ispričali su svoje dogodovštine s audicije, ali i iz života pa su uz neke stare već poznate scene, gledatelji imali priliku uživati u dodatnim anegdotama likova i još više novih autorsko-glumačkih kreacija.

Nakon predstave ispunjene zabavom i pozitivnom energijom, organizirano je druženje s glumcem Ninčićem uz jelo, piće i muziku za koju je bila zadužena glazbena sekcija moravičkog Pododbora Prosvjete.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

Fotografije: Natalija Dokmanović 

%d blogeri kao ovaj: